2016-06-06 02:01:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Jó formában van

Napi horoszkóp június 6-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Rák jegyében áll, így az ön számára ez a nap kicsit vontatottan kezdődik. Vigyázzon, hogy kivel hogyan beszél, és arra is, hogy mit mond el neki. Talán bántja önt egy főnöki kritika, de ne a munkatársának panaszolja ezt el. Délutánra már jobban fogja érezni magát.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Sok jó ötlete támad ma. Még ha nem is tud mindent megvalósítani, egy későbbi időpontban lehetősége lesz erre. A mai nap ideális arra, hogy új recepteket próbáljon ki.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Szüksége lenne egy kis társaságra, szerelemre, flörtre. Ha van kedvese, hívja el őt egy kellemes, gyertyafényes vacsorára. Ha egyedülálló, akkor se töltse magányosan az estét!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Jó formában van. Használja ki ezt a napot arra, hogy néhány fontos dolgot elintézzen. Kreatív vénáját is kiélheti ma. Válasszon időpontot egy olyan tanfolyamra, amihez már régóta kedvet érez.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma semmiképp se veszítse el a türelmét! Ha megállja, és képes nem felemelni a hangját, és nem mutat nyílt ellenállást, akkor a taktikusságával sokkal többet érhet el, mintha nyíltan szembeszáll az ellenfelével.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Jupiter, a legjobb hatású bolygó áll az ön jegyében. Ma minden tervével sikeres lehet, igazán szerencsés napra számíthat. A pénzügyekkel kapcsolatban váratlan, pozitív fejlemények várhatóak.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma a kreatív oldala kerül előtérbe, hiszen különlegesen zseniális ötletek jutnak az eszébe. Egyiket olyan jól sikerül majd megvalósítani, hogy akár bevételi forrás is lehet. Most a sportokban is nagyobb örömét leli, ráadásul ettől még inkább nő az ereje.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nagyszerű hangulatban ébred, és ez a jókedv az egész napját elkíséri majd. A munka is ég a keze alatt, aminek köszönhetően ma gyors eredményeket érhet el. Ez előbb-utóbb feltűnik a főnökeinek is, elismerésekben, sikerekben lehet része.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Jó hírekre számíthat a mai napon, aligha kell attól tartania, hogy veszteség érné bármiben is. Ma végre sikerül minden elmaradását behoznia, ettől pedig kiegyensúlyozottnak érezheti magát. Munkahelyén ugyan kisebb vitába bonyolódhat, de hamar elsimul a konfliktus.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma nagy elhatározásra juthat az életével kapcsolatban. Ha az étekézési szokásain szeretne változtatni, vagy valamilyen új sportba kezdene, ma megtalálhatja a megfelelő embert, aki ezekben tanácsot adhat önnek.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Mozgalmas, eseménydús nap vár önre. Rengeteg a teendője, a legjobb, ha listát készít róluk, és szigorúan tartja magát az időbeosztásához. A szokásosnál keményebben léphet fel a munkahelyén, amivel kivívhatja egyesek nemtetszését.

Halak: II. 19. - III. 20.
Bizonyos ötletei komoly hasznot hozhatnak önnek, főleg a hivatásában jut előnyökhöz. Ne engedje, hogy bármi is kibillentse a nyugalmából, bár a környezete eléggé stresszes lesz. A délutáni események már lelkesítőbbek lesznek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: